2023-08-26
方叔叔重庆老火锅 (POPCORN) (将军澳).鸳鸯麻辣锅(蕃茄汤+普通辣).黎得方叔叔一定要食佢嘅麻辣汤,我哋唔算好食得辣,所以叫咗鸳鸯汤底,另一面系蕃茄汤!.十秒牛舌,精品羊肉卷.今次试咗佢地新出品嘅10秒牛舌,半份嘅份量都足够四个人食,价钱只系$58!牛舌食落好爽,而且充满牛肉味,性价比首选!除咗牛之外,我哋都嗌咗精品羊肉卷去衬返佢嘅麻辣汤底!.桂花蚌,鹅肠.桂花蚌可以话系每次嚟到必要嘅食物,用料新鲜,非常爽口,鲜味十足!不过记得唔好煮太耐,唔系就会Overcooked!鹅肠亦都系麻辣汤配料嘅好选择,餐厅洗得好干净,食落好爽!.无骨掌翼,重庆耗儿鱼.钟意食鱼嘅朋友一定要试佢嘅招牌菜重庆耗儿鱼,肉质嫩滑,咬落都好实净!至于无骨掌翼亦系我从未试过系打边炉食嘅配菜,食落好爽口,而且渗透哂汤底嘅味道!呢两款配菜都要15分钟左右,想食嘅朋友记得一早叫定先啦!.方叔叔重庆老火锅 (POPCORN) (将军澳)将军澳唐俊街9号POPCORN 2期地下G49号舖
鸳鸯麻辣锅(蕃茄汤+普通辣)
十秒牛舌,精品羊肉卷
桂花蚌,鹅肠
无骨掌翼,重庆耗儿鱼
方叔叔重庆老火锅 (POPCORN) (将军澳)
将军澳唐俊街9号POPCORN 2期地下G49号舖