2020-04-29 1602 浏览
喂!又系我呀!日式烧肉黎讲,我对298都真系几情有独钟,谂住佢上次个8蚊杯酒,两个钟任嗌,我又返黎啦!oops ...坐底先知完咗呀~~~~点解呀!但我好快就明嘞!佢生意劲好啰!虽然坐少一半,佢都坐满哂呢个生牛肉海胆饭一定要嗌呀!好正!佢唔止得颜值,佢系每一个部份都满足到你嘅味蕾蒜蓉烧牛脷铁脚,记住一定要将有蒜蓉果边对接咁烧,咁样嘀蒜蓉唔会跌到周围都系,嘀牛舌又有嚼劲,又阵阵牛嘅油脂香味!两碟丫!唔该~佢嘅牛肉拼盘有牛各种部位,佢会教系点烧,烧几耐,其实你系唔会记得㗎!不过我可以话你听,烧过龙都好!都好好食呀!同佢嘅抽风真系做得好好!食完返到屋企一嘀烧肉味都冇!不过如果佢做多嘀优惠活动就好啦!黎多几次都有动力嘀丫嘛!

生牛肉海胆饭
蒜蓉牛舌