2024-03-02
港式丝袜奶茶奶茶控必试,非常幼滑,茶味浓,平时雪系雪柜返工饮支提吓神劲方便贺年食品花生角超级好食,不油腻,外层酥脆,入面充满花生粒粒,好香脆!过年买定唔同产品招呼亲戚朋友一定大赞!试左你地一定会认同我🎉曲奇礼盒有抹茶,朱古力,草莓等!无限回购了呢间啲曲奇非常可口松软,价钱又唔贵!新年买来送礼一流❤️❤️朱古力曲奇结合了朱古力和曲奇的口感和风味,有些有朱古力粒粒,加杯鲜奶食一流抹茶🍵味浓郁媲美日本曲奇,推荐芝士拉丝波波又系招牌产品,松软可口,一打开袋子已闻到很香的面包和芝士味,一口咬落去非常弹弹,内里有著芝士🧀溶化拉丝,是这间店舖的生招牌之一朱古力波波朱古力波波入面夹住啲朱古力酱,直情好似平价版心太软!小朋友劲喜欢吃!比小朋友做早餐或者做茶点都一流!朱古力控都非常岩食
贺年食品花生角
曲奇礼盒
抹茶🍵味浓郁媲美日本曲奇,推荐
芝士拉丝波波
朱古力波波