唔知道大家记得tempo以前有个广告系系茶餐厅拍嘛? 我一直怀疑就系系依间冰室拍 不过依度一路路无咩人帮衬 我都只系食过一次仲记得以前橱窗有好多糕点 例如蛋挞 第一次亦系最后一次 我记得蛋挞系冻食嘅最近冰室大变样 除咗门口装住菜式模型嘅厨窗仔 同埋地板砖头 真系唔同晒啦不过宜家依度多咗好多人帮衬 而食物质素真系唔错~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~烟三文鱼🍅番茄意粉(应该都系$48包饮品)同行友人 食意粉唔中意太淋 佢第二次食依个餐 应该系比较高质的意粉 同味道应该唔错 不过我无食就唔讲咁多 🐷猪排·西多·沙律下午茶($48连热饮)本来想叫牛排 但系畀左猪排😮不过猪排质素好 唔系啲cheap肉同埋佢应该浅炸? 脆脆地另外西多就正常 里面有花生酱 个人觉得用厚方包同炸得浅色啲会更好食沙律有薯仔 水果 同碎蛋平时啲茶餐厅点会有碎蛋🤩依度食物用靓食材 又干净企理 餐具同台面啲酱料都好干净 👨‍💼员工态度都唔错 落错单系太忙啦 同佢double confirm 净系confirm 西多 沙律 无讲牛排😅 隔离台好多人食焗饭 等我下次又试下先~
唔知道大家记得tempo以前有个广告系系茶餐厅拍嘛?
仲记得以前橱窗有好多糕点 例如蛋挞
第一次亦系最后一次 我记得蛋挞系冻食嘅
不过宜家依度多咗好多人帮衬 而食物质素真系唔错
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

烟三文鱼🍅番茄意粉(应该都系$48包饮品)

本来想叫牛排 但系畀左猪排😮
不过猪排质素好 唔系啲cheap肉
同埋佢应该浅炸? 脆脆地
另外西多就正常 里面有花生酱
个人觉得用厚方包同炸得浅色啲会更好食
沙律有薯仔 水果 同碎蛋
平时啲茶餐厅点会有碎蛋
隔离台好多人食焗饭 等我下次又试下先~