相信大家都必定听过Jimmy’s Kitchen呢间百年老店疫情前香港都有店不过当时吉蒂未有机会试🥹而最近友人得知佢于中环重开
于是我哋就先去试吓佢嘅Lunch Course~🍽️餐厅选址正正位于中环地铁站隔离嘅毕打行一出地铁站只系行几步路就见到超级方便💯入店后整间店嘅环境好grand设计装潢都好典雅相信设计师一定花咗好多心思设计☺️喺我行去洗手间嘅时候仲发现餐厅面积超大查问下原来可容纳多达160人😳整间餐厅分设Lounge、酒吧、供应海鲜同刺身头盘嘅Crudo bar同埋主要用餐区+舒适嘅私人用餐房餐厅中间仲有个开放式厨房同吧台座位我见唔少单身嚟食Lunch嘅男士都比较中意坐吧台座位估计系方便欣赏到厨师嘅制作料理过程吧?🤭可惜餐厅店员唔比我拍摄更多餐厅环境嘅video...只可以拍到食物及少许用餐区嘅环境比大家睇🥹至于食物方面始终系试Lunch Course无咩太大惊喜不过论餐厅环境+服务+位置+价钱我觉得Jimmy’s Kitchen算系物超所值~~😎闻说店家推介招牌咖哩鸡,煎法国鸭胸,24安士Cavalier和牛西冷下次一定要再嚟试吓先得!🤞🏻Lunch:2 Courses $298
疫情前香港都有店不过当时吉蒂未有机会试🥹
同埋主要用餐区+舒适嘅私人用餐房
餐厅中间仲有个开放式厨房同吧台座位
我见唔少单身嚟食Lunch嘅男士都比较中意坐吧台座位
估计系方便欣赏到厨师嘅制作料理过程吧?🤭
可惜餐厅店员唔比我拍摄更多餐厅环境嘅video...
不过论餐厅环境+服务+位置+价钱
我觉得Jimmy’s Kitchen算系物超所值~~😎
下次一定要再嚟试吓先得!🤞🏻

Lunch:
2 Courses $298/head; 3 Courses $358/head
+10% Service Charge
2024-04-09