2020-12-26 4011 浏览
百年老店 COVA 贵妇级蛋糕🍰品质保证之选🤩COVA呢间餐厅系1817年已经系意大利🇮🇹开设。直到宜家已经屹立左过百年👍🏻 亦系香港开设分店并分别攞过两年OpenRice最优秀意大利餐厅大奖。🏆栗子🌰忌廉蛋糕🎂 (一磅装) $400蛋糕包装得好精美🎁 而有数支长型蜡烛🕯️附送。高贵得黎唔俗气☺️蛋糕🎂忌廉非常香甜,而且十分软滑。食落唔会过甜,但会散发出淡淡的忌廉香气。😘忌廉食落感觉十分轻盈,连平时唔多食忌廉嘅我都忍唔住食晒佢🤤栗子🌰栗子蓉10分真材实料,唔会过甜而且又好香嘅栗子味亦都有少少嘅栗子颗粒。😌海棉蛋糕🧁食落有蛋香,而且比较湿润唔会太干。配上忌廉食嘅时候非常合拍。☺️开心果🤣开心果作为一个装饰点缀,令到成个得啡色同白色嘅蛋糕加上一啲绿色,配落去好养眼。😉总括而言呢个蛋糕虽然定价有啲贵,但系真系真材实料而且食物质素高,食落真系好好味。😋另外佢更加出名嘅系芒果🥭蛋糕,有机会都要试吓呀!🤩#chesnut #chesnutscake #cova #covacake #covacafe #covahk #hkcova #栗子 #栗子蛋糕 #又一城 #又一城cova #香港蛋糕 #蛋糕好吃
百年老店 COVA 贵妇级蛋糕🍰
品质保证之选🤩

栗子🌰忌廉蛋糕🎂 (一磅装) $400

蛋糕🎂忌廉

栗子🌰

海棉蛋糕🧁

开心果🤣

#chesnut #chesnutscake #cova #covacake #covacafe #covahk #hkcova #栗子 #栗子蛋糕 #又一城 #又一城cova #香港蛋糕 #蛋糕好吃 #hkfoodieclub
栗子蛋糕
2020-08-20
10 分钟 (外卖自取)
$50 (其他)
庆祝纪念
生日