2023-06-19
NINETYs系香港其中一间最近几受欢迎嘅Cafe,特别系佢哋嘅选择多唔同嘅食材,俾客人更多自由搭配嘅机会。佢哋嘅沙律分三个等级,$118可以拣选4款食材,$138可以拣选6款食材,而$188就系All You Can Eat。今日我试咗$118嘅选择,落去一上枱就吓咗一跳,份量真系好多。我尝试咗几款食材,鸡肉大块,煎得几香,够Juicy,食落好有口感。烟三文鱼都表现正常,味道鲜美。牛油果切块够熟,唔会食落好硬,好容易就食得落口。羽衣金兰都好新鲜,份量又够,食得好有饱足感。除咗选择食材之外,客人仲可以免费加一款Dressing,今次我拣咗Citrus Yogurt,味道酸酸地,都几开胃,好啱做健康之选。总括黎讲,NINETYs嘅沙律真系好丰富,份量又大,值得一试。如果你想食得更多,就可以拣$138或者$188,All You Can Eat嘅选择真系好吸引。