2009-09-10 23 浏览
星期六晚起朋友屋企整完一輪野, 都12點幾, 話去食糖水, 其實果頭有2間松記, 我朋友話呢間之前食過都ok, 但我覺得就麻麻囉唔知係咪夜既關係 (不過起星期六呢d先叫黃金時間嘛) 入到去唔係滿座, 坐低後, 睇左一輪menu, 因為都幾多選擇, 諗緊食爆珠定水晶粉期間, 有個侍應走黎話呢2樣都無, 芒果又無, 想食河粉又話無, 清心丸無 (話政府已經禁制左, 全港都無, 但我唔明點解menu唔改左佢)....咁多野無...咁我地唯有點左個summer, 即係有2球自選口味既雪榚, 同埋d大西米, 仲有雜果, 仲有2枝朱古力脆脆棒, 雪榚揀左芋頭+曲奇, 可能生果無左芒果, 好似差咁d野, 味道一般另外再叫左個雜果水晶粉 (好彩我地叫得快, 第二班客人黎到, 都話無哂水晶粉) 呢個話係用海藻粉黎整, 有d似jelly, 生果又係欠芒果囉, 味道好過summer, 可能我麻麻地大西米喇下次唔會再黎囉, 百無~ 只此一次

另外再叫左個

下次唔會再黎囉, 百無~ 只此一次
2009-09-05
$18 (宵夜)