嚟到呢间唔讲都唔知佢系食素嘅餐厅🥦同时佢哋都系一间社企餐厅,店舖虽小,但都应有尽有👍🏼佢亦都系一间Music Cafe,可以话系边听住好歌边用餐,双重享受🥰؄🪐 大阔佬椰菜花饭饭如其名,相当阔佬🤣皆因佢嘅份量同配料都非常之多😆椰菜花一定唔少得喇,仲有杂菌、羽衣甘蓝等等嘅配菜🥬除咗好有口感之外,味道都唔会单调,食到有辛辣嘅味道,后劲都唔惹小㗎🫢但亦因为咁而变得惹味😋§🪐 生酮纯素朱古力挞系好饱㗎,但系好想食甜品🫣于是就拣咗个会令你更饱嘅朱古力挞😆因为用咗生酮嘅手法去制作,同我哋平时所食到嘅牛油皮好唔同,咬口会多啲😌朱古力亦都唔会好甜🍫呢个唔怕肥,所以可以尽情大啖食😋§🪐 路边的(椰)花不要采当你以为佢好寡嘅时候,反而俾到我最大嘅印象👍🏼将切开咗嘅椰菜花拎去炸,成品会有少少似鸡球😌𠮶种外脆内软系好特别,味道虽然清淡但一啲都唔乏味,唔知道厨师用咗啲咩方法令到佢好似变咗身咁😋§🪐 纯素千层面千层面系饱肚之选🤰🏻好喜欢佢嘅层次感,中间每一层都夹住唔同嘅蔬菜🥒面层似系由热香饼组成,再加埋芝士🧀一样可以好邪恶🤤值得一赞嘅系无因为蔬菜嘅水份而令到整个千层面塌咗,所以呢个位系控制得好好👍🏼؄一方面可以行
嚟到呢间唔讲都唔知佢系食素嘅餐厅🥦
同时佢哋都系一间社企餐厅,店舖虽小,但都应有尽有👍🏼
🪐 大阔佬椰菜花饭

饭如其名,相当阔佬🤣皆因佢嘅份量同配料都非常之多😆
但亦因为咁而变得惹味😋
🪐 生酮纯素朱古力挞

朱古力亦都唔会好甜🍫呢个唔怕肥,所以可以尽情大啖食😋
🪐 路边的(椰)花不要采

当你以为佢好寡嘅时候,反而俾到我最大嘅印象👍🏼
将切开咗嘅椰菜花拎去炸,成品会有少少似鸡球😌
🪐 纯素千层面

面层似系由热香饼组成,再加埋芝士🧀一样可以好邪恶🤤
؄
一方面可以行善,另一方面就推行健康素食💪🏼
创办人开心,客人同样都捧住个肚走🤰🏻
🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2024-10-22