2014-09-04 465 浏览
原来公司附近有呢间餐厅!唔系同事讲开我都唔知!今日行去上下!地方系村屋地下!只有十几个位!一眼睇晒!普通茶餐厅格局!干净企理!唔特别但看到有心机打理!特别收银婆婆店员好nice!个个食客都认识,好像朋友咁倾偈!小店人情味特浓!比人感觉舒服!餐牌早餐食物选择唔多!我拣腿蛋米粉,米粉好快到!火腿两块,煎蛋一只,煎得唔会脆边,蛋白都系刚好熟,所以好滑!蛋黄少许熟,我捞落汤食!味道正常!汤底够味够热!唔会好咸!惊喜仲有一小堆芽菜,好少见早餐汤面芽菜做配菜!我好钟意食芽菜!good!之后上有牛油方包!我留一块火腿夹方包都好好味!面包够软!夹火腿好味!热柠水正常!希望呢啲小店可以保持佢嘅味道!

希望呢啲小店可以保持佢嘅味道!
2014-09-04
$23 (早餐)