2024-12-07
呢排天气凉凉地,就会想去打边炉,打边炉食得有仪式感就会谂起大滚友!几年前都有食过,感觉今次既服务同食物质素都好左!花胶鸡汤锅 $328养生汤底之选,滚起饮左2碗汤先再放鸡。个汤非常好饮,好似有忌廉汤既感觉!鸡属于大size既鸡,煮15分钟就食得!牛肉拼盘 (细) $428打边炉炉必备既牛!拼盘可以每款都试下!牛肉味好重,吾加豉油食都得!伊比利亚猪肉片 $228猪肉片用个摆盘造型好似皇帝顶帽,貌相奢华,仲出哂烟,打卡一流!猪肉片仲要几重猪味!呢度既丸类同饺类都好有特色,价钱就相对较贵!黄金藏娇和牛丸 $78呢粒吾系一般既牛丸,而系有和牛粒系系面既牛丸!外面系蛋黄墨鱼肉,包住两小粒和牛粒!有创意仲几好食,牛肉味都几出!黑松露蟹肉饺 $78蟹肉饺既馅料非常多,有淡淡既黑松露香味。蔬菜拼盘 $118个蔬菜拼盘好丰富,而且食得出啲菜几靓几新鲜!价钱就贵左啲,但的确有质素!火焰豆腐花即场点火烧下啲糖,豆腐花本身无甜味,靠啲糖黎带味!
花胶鸡汤锅 $328
牛肉拼盘 (细) $428
伊比利亚猪肉片 $228
呢度既丸类同饺类都好有特色,价钱就相对较贵!
黄金藏娇和牛丸 $78
黑松露蟹肉饺 $78
蟹肉饺既馅料非常多,有淡淡既黑松露香味。
蔬菜拼盘 $118
火焰豆腐花
即场点火烧下啲糖,豆腐花本身无甜味,靠啲糖黎带味!