🔅茶墨🔅位置尖沙咀The one 门面都算阔落,比人有种日式既感觉👏🏻🔅柜台旁边有蛋糕比客人挑选~🔅有企位亦有坐位,成个环境让人有种慢生活既感觉👍🏻同朋友行完街或者天气热,买杯野饮、食件cake🤪正呀~🧋麻糬芋泥茉莉鲜奶绿 💵39🍀🍀🍀🍀🍀我点左水墨风既饮品,攞住杯水茶墨已经可以打到卡🤪我点左冻同埋微糖,如果唔钟意饮咁甜既食货,建议叫微糖~🍀🍀🍀🍀🍀底部有量多既麻糬,非常有咬口🤣系饮前一定要搅匀啲芋泥,唔系就好难啜,配埋茉莉既清新口味~🧋焦糖芝士浓香铁观音茶 💵36🍀🍀🍀🍀🍀因为焦糖本身都甜,所以朋友点左少糖,芝士既饮品真系无得输,配埋铁观音令到个味好夹🤪🍰黑芝麻巴斯克纽约芝士蛋糕 💵68🔅单买$68,5吋就$245~🍀🍀🍀🍀🍀蛋糕有云石既外表,非常适合打卡🤪底部系饼底,中间个层非常重黑芝麻味~🍰清香柚子芝士蛋糕 💵28🔅正价饮杯+$28可享有一件切件,我地点左柚子芝士蛋糕🍰🍀🍀🍀🍀🍀食第一啖👅已经被柚子既清新口味包围住🤣亦唔会过份甜~个名改得岩👍🏻好清香🤣🔅整体而言,食物同环境我都满意,如果想打卡既朋友👉🏻建议点水墨茶,因为影相系几靓🤣🤣

🔅茶墨
🔅位置尖沙咀The one
门面都算阔落,比人有种日式既感觉👏🏻

🔅柜台旁边有蛋糕比客人挑选~

麻糬芋泥茉莉鲜奶绿

🧋麻糬芋泥茉莉鲜奶绿 💵39
焦糖芝士浓香铁观音茶

🧋焦糖芝士浓香铁观音茶 💵36
黑芝麻巴斯克纽约芝士蛋糕

🍰黑芝麻巴斯克纽约芝士蛋糕 💵68
🔅单买$68,5吋就$245~

清香柚子芝士蛋糕

🍰清香柚子芝士蛋糕 💵28