2018-05-04 865 浏览
呢晚我地一大班人 gathering ,虽然都系外卖到会,但今次就有啲新意,唔系食炸鸡pizza同寿司,系食盆菜,仲要系纯素个只添!依家大时大节间唔时都会食下盆菜,系素既盆菜就真系第一次woooo素食盆菜都分左四款,呢次我地就订左呢款极品至尊纯素盆菜(大)$1498除左一大盆盆菜之外,佢地会额外有埋两枝酱汁俾我地食既时侯加落去,仲有一枝无酒精既汽酒送埋俾我地虽然话系素盆菜,但睇落都好吸引咁啵!!有(素)鲍鱼、(素)东坡肉、(素)黄花鱼、(素)羊腩、(素)带子.......劲多唔同样既素食,睇落已经觉得好丰富兼好有趣而且啲象真度都几高,个卤大肠睇落都真既系无别啲福袋粒粒都胀卜卜架佢地有埋程序纸教我地点食先最好,要夹起面头个啲落汁,等个盆菜热左食感啲先加返面个啲再食就唔怕会滚泻晒原来唔单止个样似,啲料食落既口感都几似,有啲直头同真既无分别咁!!!个素海参爽口,卤大肠入味,同食既大肠一样咁好食呢个素鲍鱼都正呀,又系卖相同味道都同真系无异,真系好戋鬼而个东坡肉就直头系我既全盆至爱~~~点解??因为旧(素)肉面层块皮既象真度系100%,但呢旧东坡肉真系食多几旧都唔会有罪恶感👉🏻女士至爱估唔到食

虽然话系素盆菜,但睇落都好吸引咁啵!!

而且啲象真度都几高,个卤大肠睇落都真既系无别

啲福袋粒粒都胀卜卜架

个素海参爽口,卤大肠入味,同食既大肠一样咁好食

呢个素鲍鱼都正呀,又系卖相同味道都同真系无异,真系好戋鬼

而个东坡肉就直头系我既全盆至爱~~~

估唔到食素既既盆菜都可以食得咁满足,又唔会好似平时食盆菜咁饱济

呀妈平时间唔中都话想食下斋食下素,黎紧母亲节都可以订个细既一家人食同佢庆祝下啵

食物质素:🤤🤤🤤🤤(5🤤最优)
价格水平:💰💰💰💰(5💰最贵)
服务态度:🌟🌟🌟🌟(5🌟最佳)
整体评分:❤❤❤❤❤❤❤❤(10❤满分)
是次评论及分数视乎进餐当天的品质而订,亦同为个人观感:)
外卖送餐