2023-05-01
平时最钟意食点心既我,揾到呢间系荃湾大鸿辉中心12楼既常满百家菜,有火锅任食之余竟然同时有点心放题,梗系要去试下啦!6点开始食,两个钟,叫左个咸菜猪肚粉肠锅。趁汤料未黎,我地出左去拎d熟食,有椒盐猪扒,炸鸡软骨,金钱肚,连串烧鸡肉都有呀!各样味道都唔错,炸鸡软骨好香脆,腌过入味,金钱肚都好味,做餐前小食正呀!另外有边有饮品柜,啤酒饮品免费任饮,当中有细支装维他奶,几特别㖞。点心真系好吸引,系真系即叫即蒸,姐姐新鲜热辣推点心车过黎,大件又好味,特别系虾饺王,真系好大只,饺皮做到剔透,入面虾除左原只有两至三只外,仲要系用鲜虾,哗不得了!就系咁,未食火锅都已经饱饱地,火锅料系正常放题款式,当中脆肉鲩都几新鲜,唔错!哈哈吃饱喝足8点埋单,呢餐都真系抵,任饮任食仲有点心,198一位加一咋,边度揾👍
6点开始食,两个钟,叫左个咸菜猪肚粉肠锅。