2013-11-13 2709 浏览
星期五同朋友来了这里食生日饭,我地今次食土耳其菜,朋友食会员,所以有八五折及有小食红酒送呀.餐厅环境都几昏暗,布置都几特别.仲有土皮舞表演的呀.我地ORDER左:茄茸烤包(COUPON送的,有两个朋友系会员,有两客),这个包配的酱系茄子茸,都几好味及香呀,个包够软,OK红酒(COUPON送的), 几易入口,唔会好辣呀牙签羊肉(小食),呢个真系用牙签串住一粒羊肉,羊肉好小好小,都几好味的,不过冇咩酥味炸羊扒(小食),这个又系细细件的,酥酥地呀,几香口咖喱螺肉大磨菇,好味的,磨菇好多汁,螺肉都几香,配撘埋咖喱辣辣地几惹味烧春鸡跟饭,个只鸡都唔算好大只,肉身都淋及滑中东海鲜忌廉长通粉,呢个好一般,冇咩特别中东海鲜塔,呢个够特别,系用一个好似塔的器皿装起,原来入面系海鲜蒸鸡蛋,鸡蛋吸晒D海鲜味,好香呀,海鲜都有几只虾,青口,鱼等...后加:素菜薄饼,这个PIZZA OK,唔够薄身,如果薄身D仲正菓子饭团,有两小件,几得意呀,甜甜地,入面有些提子,杏脯肉烤鱼,OK啦,不过冇咩特别芝士酥饼,卖相不太讨好,入面应该系一些菜,但太重酥皮味道最后我们有生日蛋糕,餐厅会唱生日歌,唔知点解今次系唱世界杯啰.

我地ORDER左:
红酒(COUPON送的), 几易入口,唔会好辣呀
炸羊扒(小食),这个又系细细件的,酥酥地呀,几香口
烧春鸡跟饭,个只鸡都唔算好大只,肉身都淋及滑
中东海鲜忌廉长通粉,呢个好一般,冇咩特别
后加:
素菜薄饼,这个PIZZA OK,唔够薄身,如果薄身D仲正
菓子饭团,有两小件,几得意呀,甜甜地,入面有些提子,杏脯肉
烤鱼,OK啦,不过冇咩特别
芝士酥饼,卖相不太讨好,入面应该系一些菜,但太重酥皮味道

最后我们有生日蛋糕,餐厅会唱生日歌,唔知点解今次系唱世界杯啰. 但系都好开心及HIGH,仕应会帮我地点蜡烛,然后还送一张即映即有的相,仲有就系每人一杯有酒精或冇酒精的饮品.

呢餐生日饭食到好兴奋呀!!
免费的茄子茸烤包
免费的红酒