2022-11-21 487 浏览
自从北角俺之沾面冇左之后,一直都未揾到一间深得我心嘅沾面小店,经日本朋友介绍,黎到系元朗发迹嘅彩aya西环店🎏位置有少少难揾系个巷仔最入面。真心环境不算十分舒服,但带有一种去左日本小店之感觉。好多人话有渠味,我真心唔觉😆😂佢地面系自家制!仲会不定期系面到加入不同口味,今次我哋主要食胡椒味嘅面同原味。轮到汤底啦我哋决定食晒三款:黑蒜、猪骨、虾汤😋真心深得我心,无论面质同埋汤底都一流!自家制面嘅好处就系非常弹牙,我食胡椒味𠮶款都觉得好得意,而汤底入边我最钟意黑蒜同埋猪骨,好浓郁😍👍🏻虽然环境真系麻麻哋,不过对于我来讲,为咗寻访美食,大排档同街市熟食市场我都坐过,呢一间真系唔算系啲乜嘢,而且的确有几分去咗日本小店嘅感觉😎评分✴️(五分满分)环境:✴️✴️✴️食物:✴️✴️✴️✴️性价比:✴️✴️✴️✴️回头率:✴️✴️✴️✴️✴️
味。轮到汤底啦我哋决定食晒三款:黑蒜、猪骨、虾汤😋

评分✴️(五分满分)

环境:✴️✴️✴️
食物:✴️✴️✴️✴️