2024-10-19 998 浏览
PHI 分店都唔算少,但系我都去过好几间,yoho呢间真系印象最深刻😡因为yoho呢间喺屋企附近,之前都去过其他分店,确实出品都唔差,服务态度又好,呢间分店我去过3次,今次真系最后一次😡第一次,啱啱开张,上菜慢,我都体谅佢第二次去,明明间舖开朝早9:30,我都已经11点几先至去,成间舖得一个楼面,然后有8成台都未执,个女侍应安排我坐咗张二人台,佢执完上一位客人食完果个餐,但系佢无重新比套餐具我,话知道上一个客人无用过,我真系无言,然后我坐咗10分钟,都系无人帮我落order ,所以我走先⋯⋯然后寻晚,我同仔仔去食,只系食咗一个钟都未够,个侍应已经过嚟问要唔要上埋个班戟,大姐啊!细路仔食得慢是常识吧!我都算,谂住帮吓手等你返台返快啲,生意难做,点知我叫个店长可唔可以帮手换过啲新碟比我哋食班戟,佢竟然:「得啦!一阵就帮你换啦!」 心情唔好,可唔可以唔好发泄喺我哋身上?唔知PHI嘅管理层可唔可以改善下呢间舖嘅服务态度?
第一次,啱啱开张,上菜慢,我都体谅佢