上星期同屋企人食完,今日我带左朋友黎食~可以慢慢倾,无时限真系好爽~所以等入坐都等左成个钟😆🐥蒜蓉牛油鸡翼(六只)$68爱蒜者必试,炸起嘅鸡翼淋上大量蒜蓉牛油,令成个鸡翼充斥住香味,可能淋上牛油关系,鸡翼唔算脆口,会有小小偏油,但味道不错😋🦀蒜香蟹肉炒意粉(加辣)$148呢款意粉本身带辣,面头有一堆蟹肉丝,食嘅时候感觉到有少许蟹壳碎,不过唔系好多,意粉软硬度适中,带有少许蒜味,味道ok,唔系太大惊喜🍌Nutella 蕉糖香蕉雪糕窝夫 $86香蕉面头系脆身嘅焦糖,雪糕可以拣朱古力/云呢嗱味。主角窝夫表面好脆口,入面好烟韧,口感好似加左麻薯咁🍹焦糖椰子咖啡碎冰$58🥥呢杯饮品好适合打卡,上枱时椰子沙冰上放左一大嚿焦糖脆脆,另外有一个细量杯嘅Espresso 比你自己加入落杯野饮到,热辣辣嘅咖啡一淋上焦糖面就令焦糖开始融。呢杯野饮令我对咖啡味道开拓新嘅一面,饮落口先感受椰子味,咖啡味随后逐渐充满口腔,第一次感受到咖啡都可以几清新❤️❤️

蒜蓉牛油鸡翼(六只)

🐥蒜蓉牛油鸡翼(六只)$68
蒜香蟹肉炒意粉(加辣)

🦀蒜香蟹肉炒意粉(加辣)$148
Nutella 蕉糖香蕉雪糕窝夫

🍌Nutella 蕉糖香蕉雪糕窝夫 $86
🍹焦糖椰子咖啡碎冰$58🥥
蒜蓉牛油鸡翼(六只)
蒜香蟹肉炒意粉(加辣)
Nutella 蕉糖香蕉雪糕窝夫