2023-06-16 234 浏览
原来西环呢间相马都几大间,几好坐,店员服务又好,食两个钟真系咩都够呀!😽汤底我地简佐一个系黑蒜豚骨锅(+18),一个系清汤,黑蒜豚骨锅好重猪骨味,亦都有淡淡黑蒜味,成个汤底本身已经系奶白色,满满骨胶原,加埋黑蒜,更加健康,打边炉真系一流呀;另外既清汤都唔差呀,清清地但都有啲味,岩晒啲中意清淡既朋友呀!😻肉类肉类有猪牛鸡任食,鸡都系靓既鸡髀肉,好新鲜,颜色鲜嫩,每旧都大大旧,渌完都仲好嫩口,唔会鞋口,吸收晒汤既香味,好食呀!😸丸类呢度既丸都系自助任拎,款式都多,仲要好食,唔系一般既难食,好弹牙,麻糬丸又烟烟韧韧,肠仔果啲都好食,中意食几多就拎几多,真系可以慢慢黎呀!呢度仲有其他炸物雪糕饮品都系任食任饮,超抵呀!
😽汤底
😻肉类
😸丸类
呢度仲有其他炸物雪糕饮品都系任食任饮,超抵呀!