2024-08-20
2004 浏览
海鲜火锅系潮流,特别喺现今掀起美食新浪潮嘅香港。所以餐厅就拣咗位于观塘区嘅相马日式火锅,香港人嘅新宠🤤$328之麻🥴😈。先赞好佢𠮶个芝士龙虾汤茶碗蒸,拣上几粒饱满新鲜嘅龙虾配上滑溜溜嘅芝士,食落口秘制汤汁包裹住龙虾同芝士,真系极品🦞😽。再讲讲任食惹味龙虾鸡煲,龙虾同鸡肉完全融入一体,食落口香滑扎实,而且唔油腻。食落口,鲜味直达心底,有种人生得几回嘅满足感🍲😼。相马日式火锅既极尚龙虾蒸海鲜一定系最佳选择。鲍鱼、龙虾、鱼、贵妃蚌、扇贝、虾,一次过全部上台,带舌尖上嘅美食旅程飞咗起嚟🦞🦐🐚😺。火锅汤底拣嘅系中华辣汤,正正中华风味,微辣系数刚好,整道菜嘅层次做得好好🍲🌶️😺。食物出色,佢哋个火锅仲可以食到进口牛肉、优质豚肉及优质鸡腿肉呢。每一款肉都做得恰到好处,肉质新鲜韧口,完全感到佢哋嘅用心及对食物嘅尊重🥩🍖🐔😼。点都总结咗下,响相马日式火锅就系给你一种惬意舒适嘅环境,佢既食物同service都系上上之选,佢哋嘅海鲜火锅放题确实大满我嘅肚,而且我已经预咗再访呢一间海鲜火锅店啦❤️❤️好啦,记得提早让位嚟食呢个海鲜热潮火锅啊! 🦞🍲🦀😛👍🏼
好啦,记得提早让位嚟食呢个海鲜热潮火锅啊! 🦞🍲🦀😛👍🏼