2009-01-07
喺啱啱嘅星期日去咗呢度食火锅,先叫咗个剌身拼盘同象拔剌身,都唔错!尤其系后者,的确非常新鲜同好味!之后就入正题食火锅。我发觉每一种配料,无论系鸡子、羊件、猪腰等等的新鲜程度同SIZE都系出奇咁一致! 大家如果去的话,一定要试一下佢哋嘅牛肉,系小弟食咁耐火锅以嚟最滑同「林」嘅,结果,我哋一家人食咗三大碟(其中一碟系美国牛肉,无咁滑系牛肉味重)。另外,值得一提嘅系火锅汤底,我哋要咗个猪骨汤底,结果无失望,汤底嘅味道唔错,而且当中嘅猪骨最后一件都无留留底,因为太好味同「林」喇!至于环境方面,座位一啲都唔迫,(虽然铺面唔系好大),而服务亦好,唔会无人理你。最后,价钱方面,除咗象拔同牛肉比较贵之外(但比较返质素都OK嘅),其他配料嘅价钱同出边一般嘅火锅店差唔多,而且仲好食啲添! 所以我会再去嘅。