2008-01-28 2 浏览
之前买左飞睇李云迪,因为要去文化中心,所以青柠先生和我相约在尖沙咀。食完野,我就提议到海港城行一阵,其实我一早已经计划好,买个triple o burger俾他试。去到food court个层,我就叫他去page one行住先,之后我就买个buger俾他。我叫左BC burger, 加左$3加onion,total $48。我地坐左系文化中心里面到食,个包超大,两个人先食得到,可能我地之前又食左小小野,但对于我,就算我未食野,我一个人都食唔哂!食到唔够一半,我地就要入场,到中场休息,先食埋剩余个半,个包超大,救命!味道来讲,不错,烟肉很香,加左onion,口感好好,onion是甜的,不是"工"鼻的这种。但块牛肉,我就食唔出有什么特别,唔会好香,好juicy,我觉得Mos Burger块牛肉好食d。价钱方面,我觉得都几贵。另外,最重要的是,个包实在太厚了,我"mark"到个口好大,都系勉强咬到,真系好辛苦,好似唔系好岩我或女仔食。睇完李云迪之后,我同青柠先生就get on 13X, go back home to have dinner with my family.