2024-05-30 607 浏览
喺呢间乌冬店食左一个牛肉乌冬, 真系又贵又难食, 真系令人失望。首先, 呢个牛肉乌冬的价钱真系好贵, 一个就要$100几蚊。对比其他同类型嘅乌冬店,呢个价钱绝对算系天价。我可以去其他间乌冬店,同样味道嘅乌冬, 只需要$50𠮶样就得。所以话,𠮶个$100几蚊嘅价钱太离谱,系非常高企。而且讲到佢嘅口味,面条好硬好唔柔软, 咬落去有种木头般嘅感觉, 完全唔似一个好嘅乌冬。同时,佢间店嘅牛肉质地都唔太好,又干又冇咩分量,同个价钱根本唔成正比。 除咗乌冬本身的问题之外,呢间店嘅服务态度同环境都唔太好。职员好似唔太热情,态度冷淡, 根本就唔似一间好嘅食店应有嘅服务态度。总括嚟讲,我喺呢间乌冬店嘅整体用餐经历真系好差劲。价钱高同时质素粗劣,连基本嘅乌冬特点都缺乏,加上差劣嘅环境同服务,令我完全唔想再嚟呢度食饭。我肯定唔会再嚟呢间乌冬店光顾,亦都会同身边嘅朋友大力推介,叫佢哋唔好嚟呢度食饭。