2010-02-06
因为妹妹生日,所以见到呢间咁多人赞, 于是同埋细妹,mami三人琴日下午12:00去试...但系....我张枱只摆左二个人位,虽然一开始已经有人问我有几多个人,,到最后我要同第三个waitress讲先比个位我.我地叫左虾饺,烧卖,煎酿三宝,牛肠,奶黄饱,马拉糕,鲜竹卷,一口饺子,佢地d卖相好似好靓, 但好细碟, 牛肠同一口饺子黎到都唔热, ,奶黄饱过甜,都冇漏沙,,,个鲜竹卷..,,好揾笨..真系见到你会笑,,.(我影左d相系电话度,不过我唔识摆系到,我会迟d揾人帮我将d相post返系度,不过我可能挂住笑,唔记得影呢碟鲜竹卷添)!!!!! = 卖单$208 唯一我地三个觉得好食就只有马拉糕(only),同埋系坐得舒服,装修靓!其实我去开德福嘅酒楼,觉得去开的美心,喜迎春,甚至稻香都好食过佢,所以不会再到这间了!