离地铁站十分近,5分钟就到真系好方便。店虽然细细地,但坐得都十分舒服。头盘紧系黎下D salad先。我们叫左Warm Green Salad和 Beetroot & Rocket. 不得不赞呢个Beetroot & Rocket,因本人是食肉兽,唔系有女仔在场都唔会叫Salad食,但我都十分喜欢食呢个 Rocket (芝麻菜),好钟意佢入口后那种香味。炸的前菜除了香口之外,其实我觉得都和其他西餐厅差唔多。但D女仔就十分喜欢个鸡翼,竟然还叫多一碟,可能真系好好食。讲到呢度个Pasta真系一流。叫左Penne Carbonara 和 Aglio Olio,两个都十分出色,唔止d pasta好有口感,个汁都十分之好味。除左pasta外,紧系要试下呢度出名的pizza,真系好好食。如果有人生日,或想搞下气氛,可以叫个Lamborghini的饮品。
Beetroot & Rocket
Warm Green Salad
,好钟意佢入口后那种香味。
Chicken Wings
Calamari
,可能真系好好食。
Penne Carbonara
Aglio Olio
Pancetta Pizza
Lamborghini
题外话/补充资料: 拎生日蛋糕黎食系唔使切饼费,真系好好。西式餐厅中真系好少唔收。
2013-09-06
庆祝纪念