2011-06-16 11 浏览
好彩有bk左位咋!! 因为爆多人等位lor!! 今次系我第2次黎<Simply Life>, 希望水准可以好似上次咁好食la, hehe!3个女仔, 叫左以下食物: Crab Salad : 同第1次黎1样咁好食!! 劲多蟹肉, d菜又fresh!! 真系劲yummy!!龙虾汤:又系劲好饮!! 好浓味兼且仲有龙虾壳味啊!! yummy!烧羊架:朋友唔想食太生, 叫左8成熟!! 但系, 1d都唔痴牙仲好淋, 而且好入味!!海鲜扁意粉:又系劲好食!! d意粉系弹牙ga!! 只系略嫌多油少少!! 特浓朱古力蛋糕:劲浓朱古力味, 啱哂我d朱古力怪!! 而且细心的跟埋云呢拿雪糕喺侧边...唔会觉得好漏!!overall黎讲, 真系值得100分1! 1来入座已经有面包送(虽然我唔爱好面包), 2来d水不停为你加!! 3来, 我地bk枱bk左7:30pm但我地迟到, 佢会主动打黎问你黎唔黎!! 好彩佢打黎咋...如果唔系我地有排等位啊!! 呢d service, 真系唔系值得100分lor!!
好彩有bk左位咋

3个女仔, 叫左以下食物: