PDS 鲜鱼汤 $80唔知大家有冇屋企有冇煲鱼汤?呢一个西式鱼汤就好似中式鱼汤咁样,虽然佢唔系奶白色,但系鱼味超级浓,肥妹仔觉得应该有落忌廉同埋少少茄膏,食落去系有鲜鱼味之余仲有忌廉同埋鲜茄嘅香味。饮落去好杰身,应该系用咗好多条鱼去煲,诚意之作。烤牛骨髓肉酱西班牙手工面包 $130成支牛骨攞去焗,入边嘅牛骨髓非常之软淋,好香牛味同埋个脂肪咁超重。另外个重点系个手工面包应该系用咗酸种面包,食落去已经自带𠮶种面粉香,世界级一绝。蟹粉卡邦尼乌冬 $168完全冇落白汁,成个酱汁嘅精粹系喺个芝士同埋蛋黄度,真系一只香浓嘅蛋黄系可以将成个Carbonated 升华。蟹粉味都好香,乌冬够粗,可以索晒啲汁食。慢煮蜜饯美国牛肋骨 $310完全系好似食紧蜜汁叉烧咁样,个牛嘅油脂系超级多,咬落去系入口即溶完全冇夸张。牛味反而唔算好浓,但系成个牛肋骨嘅重点反而系佢嘅口感同埋个蜜甜味。肥妹仔第一次食到咁样嘅质感嘅牛肋骨。牛角包鸡蛋仔牛角包Crossover鸡蛋仔,鸡蛋仔食落去好香牛油味 配埋豆腐雪糕食好好食。
PDS 鲜鱼汤 $80

烤牛骨髓肉酱西班牙手工面包 $130