食得多麻辣火锅 有时都想转转口味🤭 又黎到元朗美食天堂💓 今次黎食鲜鱼汤火锅 - 码头上鱼入而装修都好古色古香~ 好似返左古代咁哈哈 重点系有个鲜海鲜档 会比你live睇到厨师点样处理新鲜海鲜😋 例如鲜鱼 龙虾 象拔蚌😍😍 座位都舒适😜 系呢到食火锅 ~ 特别之处系餐厅会准备好调味料比你 唔洗你调黎调去😆 当然 有啲咩料唔要 可以同定服务生讲 入而仲有秘制麻辣酱 又几好食👍🏻 主角!今次我既目的系鱼汤~ 所以叫左个鲗鱼汤 男朋友好想食麻辣 所以叫左个拼锅 都系多10蚊咋抵👍🏻 个鱼汤成条香煎鲗鱼系面 增加风味🤣 一定要赞 个鱼底劲鲜甜 滚起左之后真系要饮几啖个汤 暖暖个胃先! 真系会饮饮下 饮哂成锅😂😂😂😂 汤控is here 😊 鲜鱼汤必须要配新鲜海鲜😋 今次order左鲈鱼~ 原条切片上碟🤭 望落肉质都红润 劲新鲜🥹 3分钟就要食啦! 唔系肉会老咖🤪 煮完肉都唔会散! 超级滑呀唔系讲笑😆 就要配鱼汤 劲突显鲜鱼味! 厚肉之选😝 如果想重口味啲 配佢既秘制酱料 都好惹味👍🏻 提一提 滚完条鲜鱼 真系要饮多几啖汤 因为鲜鱼放左落去滚 个汤仲鲜多几倍! 第二要赞既系冷豆腐同手工9菜
食得多麻辣火锅 有时都想转转口味🤭

就要配鱼汤 劲突显鲜鱼味! 厚肉之选😝
如果想重口味啲 配佢既秘制酱料 都好惹味👍🏻

第二要赞既系冷豆腐同手工9菜饺💓
冷豆腐索哂鱼汤同麻辣汤 双重享受😍
饺子都劲皮薄馅靓!
我未食过9菜饺既9菜系咁新鲜!!

个皮真系好薄 好好食🥹 世一!

除左鱼都叫左个黑豚肉 😍 必点呀又系!
肉质好靓 配鱼汤 猪味仲突出左!

为左满足男朋友食辣薯粉 薯粉放落麻辣汤 简直系谭仔食大辣既人士先可以驾驭到😂😂
男朋友系咁赞个汤底 够哂重口味 😎 叫左小辣 岩岩好 (佢平时谭仔食开小辣)

食到饱饱地 就想食dessert😂😉红糖糍粑
即炸! 好好食! 个酱汁好味到你会忍唔住一口接一口😋 外脆内软 好想再食🥹🥹
最后同我地讲 新开张like 社交平台and share 可以送份冰粉😍😍 紧系要试埋 !

冰冰凉凉既冰粉 做结尾 我无憾了🙏🏻
服务环境食物质素都好好😿😿😿