2009-08-27 25 浏览
听d朋友讲大盛唔错几抵食,不过上网d人又讲到好差咁wo.所以就去试下喇.入到去谂住坐梳化位会舒服d,但个waitress话因为星期日做清洁所以唔开个边,咁就唯有坐中间啦. D位睇落就好似密麻麻咁,但坐落都唔系好逼姐.一坐低,个waitress就放低餐牌斟茶仲叫我地小心热茶. 我地谂住叫个寿司餐但又唔知点拣法,所以就叫左个waitress黎问下佢. 不过寿司种类就唔多,同埋佢跟餐个个咩卷物又指定左冇得拣,本身想试炸虾卷,不过佢就指定左个三文鱼咩咩卷,好彩我都食架,如果唔岩食个个卷咪冇得叫寿司餐啰佢有d小食.花之恋都系15蚊有2件,所以我地都叫左黎试下. 我地叫左3样野食, 寿司餐,花之恋同鲭鱼定食. 个waitress话要等20分钟,问我地介唔介意等. 横掂有时间梗系等啦.食食下见到隔离食紧三文鱼刺身,哗!真系好大件啰. 之后我地就叫左三文鱼同带子刺身, 真系好大件啰!!!总括寿司都ok呀.价钱又唔贵,42蚊就有9件寿司!都几抵个鲭鱼又真系等左ok耐都几好食. 加d柠檬汁仲好食! 个花之恋好抵食!3文鱼$40有8片 又大片又肥又新鲜!带子好鲜 不过我自己就唔系好中意食 埋单每人一百都唔洗
听d朋友讲大盛唔错几抵食,不过上网d人又讲到好差咁wo.
所以就去试下喇.

一坐低,个waitress就放低餐牌斟茶仲叫我地小心热茶.
佢有d小食.花之恋都系15蚊有2件,所以我地都叫左黎试下.
总括:
D寿司都ok呀.价钱又唔贵,42蚊就有9件寿司!都几抵
个鲭鱼又真系等左ok耐都几好食. 加d柠檬汁仲好食!
个花之恋好抵食!
3文鱼$40有8片 又大片又肥又新鲜!
带子好鲜 不过我自己就唔系好中意食
埋单每人一百都唔洗 仲唔收加一 真系抵食!
其实咁既价钱有d咁既质素都算系咁啦. 何必要求咁多姐.
睇到都好多人星期日去食野. 如果真系好似讲咁差.又点会有咁多人去食呀!
又唔系真系好似呢度讲到咁差. 未去过既人都可以去试下架!!
寿司餐
花之恋
三文鱼+带子刺身! 大件好抵食!
鲭鱼
2009-08-23
庆祝纪念
纪念日
寿司餐
花之恋
三文鱼+带子刺身! 大件好抵食!
鲭鱼