朋友难得去见份好工咁值得庆祝就紧系同佢食餐好既😋😋我地拣左嚟试呢间被批为米之莲既意大利餐厅Lunch set嚟讲如果有高水准味道咁个价钱都make sense!呢个餐包可以refill,觉得好好食!因为太松软,同埋配上橄榄油仲有少少醋,出奇地几夹👍🏻前菜拣左一个汤同冷盘,我比较中意个汤,因为每啖都好分明地感受到浓郁既南瓜溶!一啲都唔淡味Pizza系啱啱焗好!热腾腾,啲芝士完全系拉到丝,个饼底系几脆,食左2旧已经有饱腹感主食除左叫左pizza,仲嗌左比较轻食既鲈鱼,想讲平时唔太中意食鱼既我,都停唔到喺咁食!因为佢本身无骨,啲肉唔会阶,好嫩滑,仲有鱼皮可以保持到少少脆既感觉系好推介!食埋个甜品就完满哂!呢度既cheese cake比较软身同creamy,食落似慕丝多啲,但系味道系好重芝士味😂食漏左再食返啖乳酪雪糕解腻最适合不过
朋友难得去见份好工
咁值得庆祝就紧系同佢食餐好既😋😋
我地拣左嚟试呢间被批为米之莲既意大利餐厅

Lunch set嚟讲如果有高水准味道
咁个价钱都make sense!
餐包

生牛肉薄片伴巴马芝士