2016-05-04
见facebook有海鲜塔食 所以都即刻去booking因为屋企人好钟意食海鲜 谂住会有开心dinner点知换黎系劲一肚火既dinner去到同个黑面女人讲 话我地book7点 我都未讲完。 点知佢个啲态度衰到呢似凶你咁! 话人齐未?未就出面等等 我地有限时架㖞!好似我欠左你咁 小姐 我想讲 我唔系黎比钱买难受架 同埋我已经人齐架啦 就算我家人未到齐都唔应该系咁既态度都算啦都算啦!但求餐饭开开心心都ok。点知依家先系开始 book个阵问 个塔系咪唔需要订就有?佢地话系的!点知去都无都算啦咪食下其他野 叫左个安东海鲜奶奶鸡呢个招牌菜 得个咸字 难食同豉油炆鸡一样味道半只鸡真系好小 小到每一件都唔知有冇!叫左个海哲 呢个已经算叫算好食架啦 因为唔使佢地煮既 朱肉生菜包 又肥又厚肉质好像橡根!我谂生菜包最好食真系生菜我自己好喜欢食年糕 叫左令我失望 得个辣字 另外小插曲本身枱同枱之间已经好逼 枱又细 摆得个样 又摆唔到另外一样 点食? 佢地铺头又唔系特别爆场 问佢地可唔可以比埋格离张枱比我地食得松动小小点知个黑面女人 一句已经话唔可以 呢张枱已经够摆 心谂如果真系够摆 我都唔会开口问你地拿多张
因为屋企人好钟意食海鲜 谂住会有开心dinner
点知换黎系劲一肚火既dinner
都算啦都算啦!但求餐饭开开心心都ok。
点知个黑面女人 一句已经话唔可以 呢张枱已经够摆 心谂如果真系够摆 我都唔会开口问你地拿多张啦!
好!忍!叫人换水无人理 叫人收碟又无人理!呢啲叫咩服务态度?完全无服务可言!之前都有食过 啲服预态度都无咁差今次差到以后都唔会再食,无下次!就算啲野食几好食都好 咁既态度已经令我绝对不能有下次
老板你真系睇到呢篇食评唔该考虑下炒左你个啲员工 讲野又无礼貌 又串 仲要好似欠左佢咁!