忽然之间,我哋就嚟到了呢个迷人嘅季节,气候就咁无预兆咁变咗炎热😩。不过好彩有Classy Le Carré呢间位于坚尼地城嘅餐厅,等我哋可以系里面享受一顿充满惊喜嘅午餐! 佢嘅环境装修简洁而舒适,加上餐具摆设得好有心思,而位置又非常方便,真系一流👌😀会令你觉得靓过嘅地方我实在揾唔到啊!!@青苹果烤南瓜杂菜沙拉♦️午餐开始嘅嘅前菜青苹果烤南瓜杂菜沙拉,令人忍唔住要大赞一声!南瓜香滑得黎仲有窝心嘅甜味,加上青苹果嘅爽口同杂菜嘅新鲜,简直相得益彰!@牛油果明太子虾肉牛角包窝夫♥️跟住上枱嘅就系牛油果明太子虾肉牛角包窝夫。牛油果嘅醇厚同明太子嘅鲜美完美结合,每一啖都爆满明太子,再配上窝夫嘅松脆,真系惊喜不绝,令人会食到停唔到口!@秘制慢煮手撕猪(布雷斯特烟肉酱,太阳蛋,牛角包窝夫)♣️最后,呢个秘制慢煮手撕猪,完全让人拍案叫绝。猪肉嘅香味十足,配上布雷斯特烟肉酱嘅咸香与太阳蛋嘅滑溜,简直系进化咗嘅滋味!🙌食完呢个浪漫而满足嘅午餐,我觉得我哋身处坚尼地城嘅Classy Le Carré真系好有特色,好抵食😍
@青苹果烤南瓜杂菜沙拉♦️
@牛油果明太子虾肉牛角包窝夫♥️
@秘制慢煮手撕猪(布雷斯特烟肉酱,太阳蛋,牛角包窝夫)♣️