餐厅: 真味鮮廚
资讯:

2018-07-09 522 浏览
今晚约齐人 庆祝亲戚生日, 一行 14人 近近哋就在屋企附近酒楼真味。 因为就各人放工,选了食八点半时段。另外有个$1998 全包宴好抵食, 有全体乳猪龙虾和烧鹅。 但我们坐低点菜时侍应已经话烧鹅售罄, 价钱冇得减只能够用一只烧鸡代替。 冇办法唯有照叫因为 一心想食依个餐。 但真心觉得有啲唔抵。乳猪上枱乳猪皮脆卜卜仲系好松化, 但系就偏肥, 每旧乳猪除咗皮之外好似只有肥膏。。 食咗一件已经封住个喉。。 与此同时我们发现枱面的转盘是坏了, 完全不能旋转但又不能移走, 侍应话冇得整又冇得换枱。。( 明明有吉枱)。。 咁我哋成晚就将啲𩠌移来移去不停咁帮对面嘅人夹𩠌。。 好唔方便。 啲𩠌冇咩太大问题, 个炖汤唔错足料有花胶,鸡脚。 最后个红豆沙因为冇晒只有最后几碗。。 因为系last 所以碗红豆沙唔熟但又唔冻咗。。 犹疑咗一阵糖水唔冻唔热真系唔敢乱食。。 食到寿包时发现墙壁有迷你小强。。 大家立刻紧急撤退。。很失望因为这间食肆是我们常常光顾的, 服务越来越差, 可能人多真系唔忧做。 奉劝食客冇咩必要就唔好食尾围。
但真心觉得有啲唔抵。

食到寿包时发现墙壁有迷你小强。。 大家立刻紧急撤退。。