2024-06-11
如果钟意食鸡煲同食牛既你,一定要黎食下呢间喇!😝上到黎,餐厅好光孟,☀️好企理;枱与枱之间就唔会太迫,我地咁啱座系卡位,每个卡位都有一部电视,几好丫,可以一路食,就睇下电视;听老板讲,佢𠮶度有七间房,每一间房都有电视台以睇波,好啱一班朋友嚟睇波饮酒。我哋今次叫咗佢嘅牛牛餐,一开始,佢地就有4款小食,之后,又有刺身拼盘,仲每人有一只冰镇鲍鱼,真系好多野食!!!! 🤪🤪评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5食完小食,有三款食物可以拣,鸡煲,毛血旺,同埋酸菜鱼。鸡煲同毛血旺可以任食,我哋就拣咗鸡煲。个鸡煲嚟到嘅时候要分三次去炒一炒先食得,一路炒嘅时候,已经闻到佢好香😙😙。佢呢度嘅鸡煲,有一兜油炸鬼俾你加落去食,初头我哋都觉得怪怪地,但系原来啲油炸鬼吸左鸡煲嘅味,系好好食,个油炸鬼脆脆地,但又好入味,总之就系第一次食就会觉得好好食。而个鸡煲好入味,啲鸡件都好滑呀,唔会好鞋,同埋又唔会系件件都系骨,朋友同我都话觉得好好食。不过我地唔想嘥晒啲quota,所以我哋冇再叫多转鸡煲食。到打边炉喇,个汤底有几款可以拣,我哋就清清地拣咗个椰子汤底,不过个人觉得𠮶啲椰子可以多番少少。话明系牛牛餐,佢一开始就上咗一碟有唔同部位嘅
评分:👍🏻👍🏻👍🏻/5
话明系牛牛餐,佢一开始就上咗一碟有唔同部位嘅牛,有澳洲和牛,极上牛肉,熊本一口牛,安格斯牛小排,手切牛颈脊,最啱就系钟意试唔同嘅嘢嘅我,可以试吓唔同区嘅部位。每款牛都有牛味,而啲熊本一口牛放咗落去个汤底一路煮,煮耐左都唔怕太UN。
评分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5
初头觉得唔够, 但其实食食下,我地两个女仔都好饱,所以都叫唔到第二转。
同埋,佢其实仲有其他野食,不过我地真系食唔落😆😆😆
佢既饮品好多款,可以任饮,我都见到有啤酒任饮,如果钟意饮酒既朋友仔就啱晒喇!
佢之后仲有雪糕,但我地真系食唔落喇🤣
下次想食佢另外一个海鲜餐!!!
整体味道指数:😋😋😋😋/5
性价比:💰💰💰/5