2010-07-19 24 浏览
呢间jp one d价钱都定得几高, 但食物质素同服务不嬲都麻麻地,一排冇帮衬过,不今日太热, 唔想食太多野, 谂住睇下有冇改善, 点知一试把几火叫左小小野之后想再叫其他, 间舖都几细,成间舖有成四五个店员,客就大概十个, 成分几两分钟都冇人理,最离谱系一个叫"梅子排骨蒸饭", 成盅除左白饭同几旧又细仲要一阵"苏"味,唔系好新鲜, 没有任何梅子味或梅子的排骨,同白烚冇乜分别.....心谂唔会再帮衬下次, 出去收银处埋单, 个阿姐真系几慢, 四样野张单搅左好耐, 最大快人心系, 前面有个客比钱时对收银员话:你地d野好难食呀! 完全同意呀, 都系我既心声! 用左jp one走高档路线, 价钱都系高档, 不过d野比原本海皇差咁多, 好心唔好开好过啦
2010-07-18