2022-07-09 308 浏览
第一次系到食午市,原本呀妈话想放题,但因为3点就完,所以食唔到几耐就食2-3人餐。首先,落单果到signal又唔好,仲要用到个app时发现个餐唔系app入面,嘥左啲时间用个app上野食:几快手。 但系乜餐具都冇比…比兜翅同无骨凤爪黎,但筷子/碗/匙羹/豉油碗都冇…食寿司刺身连wasabi都要问职员拎,因为佢系一包包仔果啲,乜都要问先人味道:极普通…卫生:!!仲要我见到好细只蚊系粒带子到!!好彩佢肯换!不过之前又见到好细只野系枱到行…一只手指ko左佢之后,都乜胃口想食服务:黎野食快,但收钱都仲快。我都未话埋单,雪糕都未黎,张单就比左我先,我一手放左系一边先,唔洗10秒,个职员即刻调转头check张单有钱未。楼面人手又好唔够,揾个staff拎野难到冇人有,自己出去拎仲快。总括黎讲:自己系屋企煮公仔面仲开心😃

味道:极普通…

卫生:
!!仲要我见到好细只蚊系粒带子到!!

服务:黎野食快,但收钱都仲快。

总括黎讲:自己系屋企煮公仔面仲开心😃