2008-09-09
随便咁拣左和民同友人聚餐 , 真系唔食由至何 , 一食就想爆粗咁滞呀 , d野食同餐牌上面既样差好多㖞 , 而且真系细碟到冇人有啰 , 好彩我地唔大食ja , 份量小到喊多d人都唔知点分黎食 , 肯定谂住咁样等客人点多几碟生意额又可以增加 , 重点系味道都唔好食丫嘛...差d食到火都黎埋!!! 烧鱿鱼 ~ 全部都正常就已经系呢碟 , 但系酱汁少到呕。 明太子芝士玉子 ~ 根本就系普通炒蛋 , 仲要系咸既 , 未试食过日式玉子竟然唔系甜而系好似落左一匙盐咁咸架 , 而且完全食唔到有芝士。 焗芝士年糕 ~ 一碟野得少少芝士仲要冇味道既 , 淡到都唔知自己食紧咩。 芝士咖哩肉丸 ~ 都系个句 : 食唔到芝士 , 薯粒要点好多咖哩先有味道 , 肉丸真系好难食 , 宜家个度既瑞士肉丸好食劲多倍。 韩式泡菜锅饭 ~ 泡菜仲少过平时见到个d前菜 , 又冇咩其他材料 , 净系见到一两粒好似指甲咁细既碎肉。 广岛烧饼 ~ 呢个烧饼成团少好厚 , 净系食到入面有一只虾同切得好碎既菜。食左成$200几蚊梗系坐返3个钟头慢慢hea够本啦 , 幸好服务态度都仲可以接受。
烧鱿鱼 ~ 全部都正常就已经系呢碟 , 但系酱汁少到呕。