2017-09-03
一早起身老公问食乜嘢好,真系谂唔到附近啲茶餐厅又唔想食,又唔想行咁远,所以我答左老公:我要食好味嘅然后落到街老公话不如试新野,林秀怡开个间餐厅然后我问佢边个林秀怡,继而问佢食乜嘢架?佢就话不懂撒娇的女人𠮶个靓女演员,间餐厅就系食啲意大利粉个类嘅西餐。跟住我就话:好啦试呢间啦,你都系想见林秀怡啫言归正传,旺角来讲啲嘢食唔算贵,佢有杯免费嘅花茶送几好味,另外加$10有个餐汤,本来加钱嘅汤我系唔想要,但系佢又已经送咗嘢饮,而且我系一个汤怪,所以即管试试,我哋𠮶日系蘑菇汤,老实讲冇谂过个蘑菇汤咁足料,每一啖都有啲好细嘅一粒粒嘅蘑菇溶,我觉得扺加俾佢我同老公分别每人叫左一个手制阔条面,佢个面嘅质感非常之好,完全唔知点样形容,但系我又觉得好好食,有咬口,无论系老公嘅忌廉定系我嘅蕃茄味,两个都好好味所以值得推介仲有值得一赞嘅系佢每一张凳下面都有个篮俾人放个袋不过后话老公话个咖啡麻麻🙈
然后落到街老公话不如试新野,林秀怡开个间餐厅
然后我问佢边个林秀怡,继而问佢食乜嘢架?
跟住我就话:好啦试呢间啦,你都系想见林秀怡啫
所以值得推介
仲有值得一赞嘅系佢每一张凳下面都有个篮俾人放个袋