2020-10-07
喺大埔睇咗几间食乜好,一系好full一系感觉麻麻,行行吓见到呢间同隔离德美,上网睇咗相比较之下拣咗御和亭。2个人全日冇食过嘢好饿,叫左9样野,隔离两枱男人吓咗杂菜鱼汤稻庭乌冬因为叫咗好多嘢,食呢个嘅时候已经好饱,加上原来好大碗,但系啲乌冬好似河粉,我自己唔钟意食呢种,尽食咗少少就停了。烧自家制鳗鱼好食!呢个真系新鲜!好爽,不过小心好多骨。盐烧牛舌我最钟意食烧牛舌,呢度真系算几厚又大块,佢仲配埋芥茉酱俾你好好食。出边𠮶啲细细块完全唔掂。牛油果软壳蟹卷又系好好食,牛油果又好滑,软壳蟹要整得好食唔易,呢到做到几好炙热带子寿司,炙热左口边寿司,炙热油甘鱼寿司好食!我系最中意炙热,佢又够香又唔腥。鳗鱼寿司正!够肥美厨师发板六款全部都好大件好厚好新鲜!但系师傅切得好厚,咁样好难食到,之后叫佢可唔可以切返薄啲佢又话做唔到只可以切细旧d。。。不如你比把刀我自己切蟹肉樱花虾茶碗蒸都ok中规中矩,但系佢最底有粉丝我哋唔钟意。总括都好有惊喜入去呢间食,刺身寿司𠮶啲好新鲜,服务态度几好,出菜好快,有四厨师,不过无戴帽,卫生程度就有点儿。。。
2个人全日冇食过嘢好饿,叫左9样野,隔离两枱男人吓咗
杂菜鱼汤稻庭乌冬
烧自家制鳗鱼
好食!呢个真系新鲜!好爽,不过小心好多骨。
盐烧牛舌
牛油果软壳蟹卷
炙热带子寿司,炙热左口边寿司,炙热油甘鱼寿司
好食!我系最中意炙热,佢又够香又唔腥。
鳗鱼寿司正!够肥美
厨师发板六款
蟹肉樱花虾茶碗蒸
都ok中规中矩,但系佢最底有粉丝我哋唔钟意。
杂菜鱼汤稻庭乌冬
烧自家制鳗鱼