餐厅: 韓樂 (海之戀商場)
资讯:

2021-04-10 709 浏览
我同我老豆去海之恋食饭,见呢间野好多人去食咪去食啰。入到去,见个服务员系度抹台,叫我地系走廊等著阵。就系等紧嘅时候,出面楼面叫左下一号飞嘅人入嚟,之后再叫返佢地出去。坐低后,我叫左一份牛排套餐,我老豆叫左猪排套餐,两个人都系饮冻柚子柠檬蜜。我从入去𠮶刻就觉得呢间野个氛围好似茶记,但系间有韩式装修嘅茶记啰。服务员俾嘅𠮶杯水里面系有一粒黑色野系水入面浮下浮下,叫佢地换水救叫左几次都冇换。跟餐𠮶杯柚子蜜根本冇蜜,饮落同冻柠水一样味。侍应送沙律𠮶阵时根本唔知送去边,拎住盘嘢系我地𠮶边不停问你有冇嗌到。𠮶盘沙律阵味好奇怪,咬左一啖就lur返出嚟。我份牛排叫左7成熟,出嚟𠮶块系5成熟,重要系冻㗎!!!薯条都系冻嘅!佢地俾咗个兜装茄汁,𠮶兜入面系有水㗎!简单啲讲,分餐系冻㗎。我老豆𠮶份猪排系热嘅,薯条上面𠮶啲系热嘅,下面都系冻嘅。啲台距离近到可以拎埋隔离台啲嘢,餐具又唔齐。餐厅管理混乱,食物质素不佳,卫生不佳。百几蚊茶记就话算啫,三百几真系不了啦