2020-08-22 799 浏览
由于疫情下我朋友想揾一个地方系少啲人嘅餐厅食个lunch咁呢度系唯一嘅选择因为当时正值写字楼放饭时间见隔离谭仔大排长龙日式拉面有排队,见呢度全个餐厅只得1个客,心想Pizza意粉极难食都唔会难食得去边度嘅,见佢环境都舒服一于就拣佢入去试,拣咗个Magherita Pizza added chicken topping, Spaghetti Carbonara ,先讲个Pizza一嚟到热辣辣卖相一般食咗两件之后第三件开始出事可能我同朋友一路倾一路食第三件因为冻咗嘅关系一咬下去硬过张枱,个Pizzabase有个问题就系佢厚得来干,非常硬,要食晒成个Pizza必须要有牙力,另外个意粉真系想放弃,个意粉咬落去好似浸咗好耐水再拎上嚟捞啲汁上去, 啲汁系完全冇味道,简直系一个唔识煮意粉嘅人煮咗呢啲出嚟,另外餐饮就系叫咗咖啡同埋热朱古力就完全冇问题好正常,如果想食Pizza或者意粉呢我建议真系唔好入去呢间餐厅佢只可以饮杯嘢坐低倾偈
2020-08-14