2024-01-27 675 浏览
位于佐敦逸东酒店里面有个food court,有唔同菜式嘅小店,叫完嘢食揾个位坐就可以,其中呢一间🍔花样年华🍔系西式餐厅,除咗意粉套餐之外,仲有burger选择,另外有手工啤,我哋就拣咗两份汉堡,汉堡方面一个价钱就配埋薯条同沙律,嘢饮方面就要加钱🍔招牌安格斯牛肉汉堡 $128 :招牌牛肉汉堡里面有安格斯牛肉,芝士,炸洋葱圈,蕃茄同埋沙律酱等,另外再配上沙律,酸瓜同埋薯条,我钟意食佢哋嘅酸瓜😍,唔系度度Burger都会有,食落系几开胃👍🏻,包面印住餐厅嘅logo,我就嫌佢烤得唔够脆,包本身比较腍😩,同埋有啲油,佢哋嘅重点安格斯牛肉就认真失望😩,干得来偏硬,肉汁有冇,牛味又冇,价钱仲够较贵,谂住招牌就试吓佢,点知非常失望😩😩🍔特色素肉汉堡 $128 :另外叫咗一份素肉嘅汉堡,反而呢份汉堡好食过安格斯牛肉,佢酸酸甜甜咁,素肉得来带点牛味,肉质比较嫩,起码唔难食,面层有洋葱丝,加咗啲秘制酱汁,酸甜得来好似烧烤酱嘅味道,系唔错👍🏻,不过食到一半几腻,整体嚟讲唔会再嚟,价钱又贵😩另外都配咗佢哋嘅嘢饮,🍹嘢饮方面唔算多,都系有柠檬梳打同埋其他汽水,啤酒嘅种类较为多