2022-09-21
呢度系鲗鱼涌地铁站近太古坊,分散咗好多上班一族,佢主打外卖😄 佢出边有好多有趣嘅poster, 显得出店主用心打造, 最重要系食物高质☺️🍔VILLA VILLA BURGER 双层牛肉汉堡$118入面有双层安格斯牛肉、车打芝士、焦糖洋葱、芥末酱、牛油生菜、蕃茄安格斯牛肉真心好味,好有口感,唔系平时送泡泡/硬骨骨嘅牛肉;另外佢嘅焦糖洋葱加埋一齐食都好味全个包既combination 系一流~🍔手打虾饼汉堡 $78手打虾饼、泰式海鲜汁、甜辣酱、红洋葱、牛油生菜、蕃茄块虾饼真心好大块 同埋好厚身,每一啖都食到有虾肉,系诚意之作!有阵时唔想食汉堡,呢个绝对系牛肉以外嘅选择~除咗虾饼佢仲有其他配菜,令到全个包好Fresh 不得不提系个包,好厚身,而且即场食嘅话系热辣辣脆卜卜,系值回票价嘅每个burger加$20可以转餐就会有薯条同埋嘢饮,佢嘅薯条系楼梯式薯条,粗粗地;平时我最怕啲薯条系落咗劲多盐,但佢哋嘅薯条就系淡口,比较健康,如果唔够味可以自己加盐或者黑椒👍🏼另外我哋仲嗌咗个沙律,Balance返全个meal !
全个包既combination 系一流~
🍔手打虾饼汉堡 $78
手打虾饼、泰式海鲜汁、甜辣酱、红洋葱、牛油生菜、蕃茄
另外我哋仲嗌咗个沙律,Balance返全个meal !