2024-10-03 1427 浏览
之前成日社交平台见到 有人食 #洋食商店 今次终于都嚟试下 真系几好食🤩而且好多怀旧玩具 有feel!我哋嗌咗招牌锅料理二人餐(岩手县和牛&顶级美国极黑牛颈脊寿喜烧黑松露炖饭+💲5️⃣0️⃣)有专人帮我哋烧肉 唔使惊ruin咗啲牛😋岩手县 #和牛 🐂好好食🤩牛味浓 而且烧得啱啱好 配埋本身嘅油脂 好软熟(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)顶级 #美国 极黑牛颈脊🐃呢个都好味!相对因为冇咁肥会实啲 但都系好正😍配埋啲 #寿喜烧 汁同蛋汁 正爆🫡🫡蔬菜拼盘🥗有菇有菜有豆腐 全部煮到索晒寿喜烧汁又淋 大爱😙煮完菜店员会帮手整黑松露炖饭🧑🏻‍🍳个炖饭好香🥳寿喜烧甜味好浓 黑松露味又唔会太抢 好幸福🥰#刺身 拼盘🍣只能说每旧都好食!最钟意 #三文鱼 唔会太肥但又饱满🤓清酒煮蚬🍶呢个清酒好浓 每粒蚬都好饱满 0沙 啲菇都吸晒酒味好食!👏🏻和牛可乐波配黑松露酱🥎本身以为佢哋上漏咗个酱 原来已经喺粒波入面 成粒都系软熟口感 唔错😌话梅青柠薄荷梳打🍋同粒粒蜜桃🍑比我想像中好 一直好惊饮呢啲会满口糖浆味 但都几清新😎整体非常满意嘅 #餐厅 服务态度好好 啲嘢食都好好食 食紧牛嘅时候觉得真系好幸福ಥ_ಥ

有专人帮我哋烧肉 唔使惊ruin咗啲牛😋

配埋啲 #寿喜烧 汁同蛋汁 正爆🫡🫡