2022-08-05
同朋友3个人去食晚饭,book左6点半谂住早d食完可以仲有时间行阵街。当日排队等䢂好多人,都排左3个字左右。上到去餐厅细又又淋又滑细,装修几舒服,虽然系开放式厨房,但一啲油烟味都冇。餐牌款式我觉得唔算多,但前菜,小食甜品都有。我地嗌左一个主菜,两个前菜,一个小食。前菜嗌左和牛串烧同白汁蟹肉意粉卷,朋友们都好钟意串烧,但我就钟意意粉卷多啲。小食就系粟米手指,蒜香味十足,好食到停唔到!主菜系牛面肉,呢个真系不得了,超级好食!又淋又滑,仲有薯蓉伴碟。我地食哂以上呢d都觉得所有野好好食,所以决定再叫多个前菜试一试,就叫左鸭肝金宝,鸭肝煎得甘香,点埋侧边嘅莓果酱平衡返肝脏嘅油腻感,赞!最后就上埋个甜品拼盘,好多细细件嘅蛋糕甜品,有d蛋糕朋友同我都觉得略甜左d,但拼盘中间嘅苹果金宝就好好食!员工服务态度又好好,好细心,食饱会问返我地意见。(所有菜名唔太记得,只系大慨,唔好意思!)朋友觉得等左咁耐䢂都值得,绝对推荐!!!!p.s.食完见到对面果间日式餐厅好多人排队,好想叫佢地过去试下🤣🤣🤣🤣
我地嗌左一个主菜,两个前菜,一个小食。
小食就系粟米手指,蒜香味十足,好食到停唔到!
(所有菜名唔太记得,只系大慨,唔好意思!)
朋友觉得等左咁耐䢂都值得,绝对推荐!!!!