2015-10-08
以加好兴ge半熟tart!有同事以前曾经排队排左好耐都买吾到,卖晒.今次再去排,6点几排,排到8点几排左粒半钟终于买到!!!!!个包装已经好靓好日系,纸盒同纸袋都好靓>///<打开入面,𫟼仔都放得好整齐,个盒design得好好,拎走ge过程都吾会整乱整烂d tarts.同埋比起阔盒,我觉得高身窄盒系好拎好多,蛋糕盒比较大,方型,会一路行好易撞到.所以我钟意佢衣个盒,好拎,又大方得体.入正题先,虽然个tart已经吾热,不过咬落去依然系软心!!好似豆腐花咁软!!个芝士系偏酸的,好香的,口感系非常之滑滑!!个皮,真心好味.继上编蛋糕食评我话个蛋糕底好硬好碎,今日就比我食到一个正ge底!!!佢系劲香!!劲香曲奇味.个质地系硬的,但一d都吾碎!!我食个时都冇跌到d碎成地都系!!如果好碎的话,其实好麻烦,因为一路食又要顾住d整污糟.一人一个其实系岩岩好,吾会太少又吾会太over.$20一个其实已经好抵试,如果买6个又有得平.值得一试,食过觉得好味可以再试.送礼自食都好~
有同事以前曾经排队排左好耐都买吾到,卖晒.
所以我钟意佢衣个盒,好拎,又大方得体.
个芝士系偏酸的,好香的,口感系非常之滑滑!!
如果好碎的话,其实好麻烦,因为一路食又要顾住d整污糟.
一人一个其实系岩岩好,吾会太少又吾会太over.
$20一个其实已经好抵试,如果买6个又有得平.
送礼自食都好~