2019-12-18
诚哥价 酒店🏨all shabu shabu All you can eat!!超多选择 价钱仲要超亲民我之前食温野菜都系一样价钱 不过我排左个半钟😂😂而加唔洗排队仲要无限时呀痴每人仲有一份刺身汤底有5款我地选择左寿喜汤佢唔会有一盘肉或菜比左妳先而加食几多叫几多 好似1条蟹柳 2粒仙女贝 10块A4黑毛和牛一样🤣🤣食到几多叫几多 因为无限时关系 我同老公可以慢慢叹沙白同仙女贝系员工推介!真系好有鲜味呀 日本黑薯糕同葛丝唔系到到都有㗎!仲要任食tim 朱猪都唔知食左几多豆腐 蟹柳同稻庭乌冬😝😝😋😋5岁先count小童发达咯 A4和牛就一定要食啦 安格斯肉眼同神户黑豚腩肉都好推介 无和牛油腻感咁重 食完仲有haagen Dazs 雪糕或雪条选择加多$98仲有得任饮无酒精饮品🥰呢个价钱你一定畀得起😂😂568+10%!!!牛魔王真系要食 真心癫!
All you can eat!!超多选择 价钱仲要超亲民
每人仲有一份刺身
汤底有5款我地选择左寿喜汤
佢唔会有一盘肉或菜比左妳先
而加食几多叫几多 好似1条蟹柳 2粒仙女贝 10块A4黑毛和牛一样🤣🤣 食到几多叫几多 因为无限时关系 我同老公可以慢慢叹沙白同仙女贝系员工推介! 真系好有鲜味呀 日本黑薯糕同葛丝唔系到到都有㗎!仲要任食tim 朱猪都唔知食左几多豆腐 蟹柳同稻庭乌冬😝😝😋😋 5岁先count小童
加多$98仲有得任饮无酒精饮品🥰
呢个价钱你一定畀得起😂😂