2024-01-19 260 浏览
首先,我见到尼间新开既火锅店咁多好评,所以就约埋几个朋友去试,但我真系唔知之前d comments 内容究竟有几多系真,但今晚个胡椒猪肚汤底真系好似水咁稀,完全唔明点样好浓好好味,个猪肚硬到系食唔到。叫左龙虾刺身,好明显个厨房唔识起刺身,全部一旧旧。炸五餐肉谂住都好稳阵,点知overcooked,好dry。调味料都好少会有衬出事啦,但佢个豉油咸到不得了,我未试过一间火锅店系连个豉油我都要去comment 😂。基本上我地所有人都唔饱架,但见到d野食咁既质素,已经唔想再点,唯有转场再食。最好既系佢有个outdoor area,食饭前可以HH一下。service 同餐厅环境系无问题,但食物就真系要搞搞佢