2021-08-13 263 浏览
本日心情:想食西餐,汉堡包🍔好啦,就揾下附近有无心水。睇相见Ciao啲食物卖相唔错,就黎试下啦,喂,好好味㖞!1) 🍝 黑松露杂菌意粉 lunch set $68- 是日餐汤系🍅蕃茄杂菜汤 (汤用杯装住),食得出系自家制,有粒粒蕃茄茸同红腰豆,饮落无味精,唔错 - 个意粉真系好出色!一放低已经好香gas味(黑松露味),而且好足料有好多野菌同多白汁,食到最尾,碟底都仲有好多野菌同汁捞意粉,正呀!﹙有阵时系出面食呢一味菜,都未食到最后已经无晒d菇菇同白汁送口...你懂的)2) 🍔🍟 安格斯牛肉汉堡 lunch set $108- 两个字,出色👍🏻- 面包有预先煎过,外脆内软,出色,好食。- 入面个馅,安格斯牛肉汉堡扒好厚,似系用免治牛肉自己煎出黎成形𠮶种,几好    (btw, 中间仲少少红红地,怕生既可以叫佢煎熟d,我就钟意medium啦),配蛋白酱(?)同蕃茄生菜芝士,整体好好味呀!- 沙律菜配黑醋/红酒醋,good👍🏻- 🍟薯条够粗身亦够脆,新鲜炸起,正正子- 野饮就普通啦,正正常常总结: 份量大,我地食到好饱呀😂但又忍唔住清晒成碟野,觉得唔清晒佢会对唔住咁好食既食物。(难食既话真系
本日心情:想食西餐,汉堡包🍔

好啦,就揾下附近有无心水。

睇相见Ciao啲食物卖相唔错,就黎试下啦,喂,好好味㖞!

1) 🍝 黑松露杂菌意粉 lunch set $68

黑松露杂菌意粉

2) 🍔🍟 安格斯牛肉汉堡 lunch set $108

- 两个字,出色👍🏻
- 面包有预先煎过,外脆内软,出色,好食。
- 沙律菜配黑醋/红酒醋,good👍🏻
- 🍟薯条够粗身亦够脆,新鲜炸起,正正子
- 野饮就普通啦,正正常常

安格斯牛肉汉堡

总结: 份量大,我地食到好饱呀😂但又忍唔住清晒成碟野,觉得唔清晒佢会对唔住咁好食既食物。(难食既话真系会食一半而唔想嘥咗自己d quota)

今次真系喜出望外😋😋,估唔到石门有呢d高质西式cafe,lunch黎讲,价钱中等,唔算话好好平,但食物质素住对对得起呢个价钱,推荐!💛💛💛💛💛
我一定会再encore试埋其他野食架!食到高质餐厅真系会开心一日。

老细加油,用心煮,食客系会食得出☺️☺️
2021-08-13
黑松露杂菌意粉