2018-09-13
之前睇资料话呢间铺头,野食无落味精,加上有养生既炖汤,仲要有养颜既花胶,已经一路好想试。🤤今日同妈咪去开荔枝角,终于试左呢间炖汤🥣啦!今日好好彩, 睇到原来五点半前落单, 买炖汤加一个饭有得平8蚊,完全满足哂师奶心态🤣今次呢一心想食花胶野, 所以好快就决定咗, 要一个花胶螺片炖鸡汤, 再要一个鱼肚滑鸡饭。个炖汤其实好足料, 可惜好明显食得出系雪鸡, 同埋嚿肉好鞋口, 不过以呢个价钱呢种水准,好ok!至于个饭,啲鸡同埋鱼肚都ok滑, 可惜用咗外卖餐具, 不过以性价比嚟讲,ok😆食完正餐之后,忍唔住叫多个甜品, 谂都唔谂,要咗鲜奶炖花胶! 呢个真系超正超好食! 好食到我同妈咪一致认同, 有机会要再嚟食过!🤣 因为佢个底系姜汁鲜奶底, 加埋有花胶嘅胶质, 仲要有真材实料嘅一大片花胶, 真系冇得输呀!🤗
今日同妈咪去开荔枝角,终于试左呢间炖汤🥣啦!